Service Technieker Mobile Equipment

Service Technieker Koen is trots dat hij bij Kalmar werkt. In deze bedrijfsfilm vertelt hij je, met enthousiasme, wat zijn job inhoudt:

‘’s Morgens kom je lachend binnen en ’s avonds ga je lachend naar huis. Er zijn momenten dat je serieus moet zijn en moet blijven, maar in principe zijn we een heel toffe en losse groep.

Ik ben Koen en ik ben service technieker bij Kalmar Belgium. Als Service Techniekers doen wij herstellingen aan en onderhoud van de grote machines. Een herstelling is dat een klant komt met iets dat kapot is of stuk is en dan gaan wij dat maken in zo kort mogelijke tijd en zo goed mogelijk. Zodat de klant zijn machine zo rap mogelijk weer kan gebruiken in de diensten die hij verleend aan andere mensen.

De werkplaats is van alle gemakken voorzien en we hebben daar de nodige tools om onze job goed te kunnen uitoefenen. We werken met toffe collega’s en we zoeken altijd samen naar de beste oplossing.

Ik vind het totaalplaatje van deze job perfect, ook voor het samenwerken in een groep. Kijk, we komen niet alleen in onze eigen werkplaats, maar ook bij klanten. In de papierindustrie, de houtindustrie en de ijzerindustrie. Eigenlijk komen we in alle industrieën die er in België te vinden zijn om service te verlenen aan onze machines.

Ik werk bij Kalmar omdat ik Kalmar een topproduct vind. Het is echt een goed product en ik ben fier dat ik daaraan kan werken.’

Werken bij Kalmar België? Bekijk onze jobs hier.

Waarom Kalmar?

Wanneer je houdt van elektrotechniek, werktuigbouwkunde én besturingstechniek dan zijn wij misschien wel jouw toekomstige werkgever. Wij zorgen ervoor dat je de komende jaren opleidingen en cursussen kunt volgen.