Kalmar Antwerpen

Werk je bij Kalmar, dan werk je met grote machines. Hele grote machines, zelfs.  Zoals vorkheftrucks, werf- en ship-to-shore-kranen, terminaltractors en containerliften. Want Kalmar verkoopt en verhuurt groot materieel dat gebruikt wordt voor containerbehandeling. Je ziet de machines veel in havens en ook in distributiecentra en de staalindustrie. Kalmar levert de machines en doet onderhoud en verstellingen.

Kalmar heeft in België vier werkplaatsen. De hoofdzetel is in Antwerpen gevestigd. Andere sites zijn er in Zeebrugge, Linkeroever en Gent.

Marktleider in containerhandling

Kalmar is een wereldwijd bedrijf met ongeveer 5.700 medewerkers in dertig landen. Het moederbedrijf is gevestigd in Finland. Wij zijn, als leverancier van containerhandling, marktleider. Elke vierde container of trailer die verplaatst wordt wereldwijd, wordt behandeld door een Kalmar machine!

Je collega’s in België

Bij Kalmar in België werken zo’n honderd mensen, waarvan circa zeventig techniekers. De technische collega’s werken in de binnendienst of buitendienst, in de lasserij of het magazijn. Er is een uitgebreid team van servicetechniekers, die machines behandelen over heel België.  Een deel van de techniekers werkt op schepen, op de kraanafdeling of vast op locatie bij een klant.

We hebben een eigen research & development team, dat zich buigt over de laatste nieuwe ontwikkelingen. Onze ingenieurs ontwikkelen oplossingen op maat.

Ben jij technisch en wil jij oplossingen vinden, kijk dan snel bij onze vacatures!

Service en veiligheid

Kalmar is een servicebedrijf. Dat betekent dat we altijd een oplossing proberen te vinden voor onze klant. Wie bij ons werkt, moet ook die oplossing willen vinden.

Veiligheid is natuurlijk heel belangrijk. Je werkt aan machines waarvan een wiel net zo groot is als jijzelf bent. Daarom hebben we veel aandacht voor veiligheid en bieden we intern ook de opleiding VCA aan.

Maar we hebben meerdere interne cursussen. Wie bij ons komt werken vangt meestal aan op de binnendienst waar je wordt opgeleid tot mechanieker of technieker. We hebben opleidingen voor de heftruck, rolbrug en hoogwerker. En natuurlijk specifieke opleidingen over onze producten. Ook kun je altijd vragen stellen aan ervaren collega´s.

Ben jij technisch en wil jij oplossingen vinden, kijk dan snel bij onze vacatures!

Vacatures Kalmar België

Waarom Kalmar?

Wanneer je houdt van elektrotechniek, werktuigbouwkunde én besturingstechniek dan zijn wij misschien wel jouw toekomstige werkgever. Wij zorgen ervoor dat je de komende jaren opleidingen en cursussen kunt volgen.